Thursday, January 11, 2007

προβλεψη για την επόμενη χιλιετία

Αφού διάβασα τις πρωτοχρονιάτικες προβλέψεις των στρατηγικών μελετητών για την επόμενη 5ετία, 10ετία, 20ετία μέχρι και 50ετία, λέω να τους τη βγω με μια γεωπολιτική πρόβλεψη για την επόμενη 1000ετία, αφού η επιστημονική τους σοβαρότητα δεν τους επιτρέπει να φτάσουν μέχρι εκεί που πάει το μυαλό τους, μη κατηγορηθούν για αυθαιρεσία. Εγώ δεν έχω τέτοια κολλήματα και θα εκφραστώ ελεύθερα προβλέποντας την ανθρώπινη ιστορία σε βάθος χρόνου με όλη την οξύτητα του πνεύματος που έχω καλλιεργήσει και την αρχαιοελληνική σοφία που έχω κληρονομήσει.

Έχουμε και λέμε -κλείστε τη μύτη σας- Η (εβραιο)χριστιανική Δύση, με ηγέτιδα τις ΗΠΑ, θα τα κάνει σκατά με τους μουσουλμάνους και θα εξαντληθεί στο να σβήνει τις φωτιές που ανάβει στον μουσουλμανόκοσμο για να τον εξαντλήσει (παίζοντας το παιχνίδι του Ισραηλιτικού κατεστημένου), χωρίς να υπολογίζει τις φλεγόμενες κουκουνάρες που θα εκτοξεύονται στα εδάφη της.

Οι Ευρωπαίοι θα αντιδράσουν αργά, όταν πάρει φωτιά ο κώλος τους, και τότε θα θυμηθούν ότι και η Ρωσία ανήκει στην Ευρώπη, για να ενωθούν όλοι μαζί και να τη βγάλουν καθαρή. Η Ρώσοι, όμως, θα το παρεξηγήσουν νομίζοντας ότι η Ευρώπη ανήκει στη Ρωσία. Μέχρι να λυθεί η παρεξήγηση, οι βορειο-Αμερικάνοι θα συνεχίσουν ανενόχλητοι να τα κάνουν σκατά, αποπατώντας και τους νοτιο-Αμερικάνους, μέχρι που να μη μείνει άντερο.

Εκ της εξαντλήσεως τής δυτικής κωλοτρυπίδας θα πεταχτεί σαν πορδή η Κίνα για να κάνει κουμάντο στην ανατολική αυτοκρατορία του κερδοσκοπικού κεφαλαίου, εξαερώνοντας το πορδοβούλωμα της Ιαπωνίας που της φράζει τα αέρια. Η Δύση, χεσμένη από φόβο, θα εξοπλίσει με ό,τι θες την Ινδία για να τραβήξει καζανάκι στην Κίνα.

Αφού τραβήξουν καζανάκι τους Κινέζους, οι Ινδοί θα χρησιμοποιήσουν τους Δυτικούς για κωλόχαρτο και θα κολλήσουν αυτοκρατορικές αιμορροΐδες. Εξαντλημένοι από αυτές θα παραχωρήσουν τη θέση στη χέστρα στην Αφρική, αλλά αυτή θα προτιμήσει να τα κάνει πίσω από τα μπαμπού και να απολαύσει τη θέα της λίγης φύσης που θα έχει απομείνει. Έτσι η ανθρώπινη ιστορία θα ολοκληρώσει τον κύκλο της προς δυσμάς επανερχόμενη εκεί από όπου ξεκίνησε, στο κέρας της Αφρικής και στο υπαίθριο χέσιμο.

3 comments:

basik-ly said...

Έχεις περάσει τελευταία από τις... δυτικές συνοικίες; Κάνε μια βόλτα από το Charlotten-grad... και θα διαπιστώσεις πού ανήκει η Ρωσία. :)

Anonymous said...

Πολύ καλό ρε motherfucker brother …
Συνέχισε έτσι ρε man…

Νek said...

Πολύ ωραίο, με έκανες και γέλασα.